Over ons

Welkom bij COSMOHA, dé kappersgroothandel die jouw passie voor haar en verzorging ondersteunt. Ons verhaal begon met een eenvoudige visie: om barbershops over de hele wereld te voorzien van hoogwaardige cosmetica en tools die hun klanten een ongeëvenaarde ervaring bieden.

Bij COSMOHA draait alles om BAD BOY, ons eigen cosmetica merk dat speciaal is ontwikkeld voor de moderne man. BAD BOY is synoniem aan gedurfde stijl, ongeëvenaarde prestaties en compromisloze kwaliteit. Van stylingwax en conditioners tot aftershave en parfums, BAD BOY biedt alles wat een moderne man nodig heeft om er op zijn best uit te zien en zich zelfverzekerd te voelen, elke dag weer.

Maar bij COSMOHA gaat onze toewijding verder dan alleen producten. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en ondersteuning. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven, technische ondersteuning te bieden en te helpen bij het vinden van de perfecte oplossingen voor jouw barbershop.